Evenementen

Wij bieden evenementenbeveiliging aan voor ieder evenement. Evenementenbezoekers willen zich veilig en welkom voelen. Daar zorgen onze ervaren medewerkers wel voor. Wij weten te allen tijde hoe wij moeten handelen. Waar nodig grijpen wij direct in. Of u nu een groot festival of een intiem buurtfeest organiseert, wij regelen voor u de beveiliging.

 

Evenementen beveiliging creëert een veilige sfeer
Een veilige sfeer creëren is belangrijk op een evenement. Bezoekers horen zich op elk moment veilig te voelen. Een evenement gaat natuurlijk om de gezelligheid. Helaas kan een gezellige sfeer snel omslaan in een gevaarlijke situatie. Daarom is accurate evenementenbeveiliging aan te raden, vooral bij grote evenementen. Een groot terrein betekent immers weinig overzicht

Vakkundige aanpak in evenementenbeveiliging
– Wij grijpen direct in waar nodig

– Onze ervaren beveiligers werken flexibel en servicegericht
– Vakkundige aanpak in evenementenbeveiliging
– Korte lijnen en snel geregeld: binnen 60 minuten beveiliging op locatie
– De kwaliteit van beveiliging staat centraal
Bent u op zoek naar professionele evenementenbeveiliging? Neem dan vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier.

Onze vakkundige aanpak in evenementenbeveiliging
Beveiliging van evenementen is een vak apart en vraagt dus om een vakkundige aanpak. Omdat wij veel eisen aan onze beveiligers stellen, garanderen wij dat u enkel met ervaren medewerkers te maken krijgt.

Voorafgaand aan het evenement zoeken wij de beveiliging voor u uit. Zo brengen we alvast de eventuele risico’s in kaart. Daardoor verkleinen we tijdens het evenement de kans op gevaren en escalaties.

Bij Rietveld Service bieden we de allerbeste beveiligingsmedewerkers in alle aspecten van de beveiligingsindustrie en op alle soorten. Onze beveiligers zijn alle gediplomeerd en bevoegd om werkzaamheden als beveiliger uit te voeren.

Of het een evenement-, een objectbeveiliging- of een persoonsbegeleiding is, Rietveld Service heeft de juiste mensen en kennis om dit met zorg uit te voeren.

Rietveld Service is K9 gecertificeerd en kan als hondengeleider met Max een beveiligingsopdrachten op ad-hoc of permanente basis uitvoeren. Dit kan variëren van statische sites, open gebieden en evenementen, locaties en festivals.

Op het gebied van duiken heeft Rietveld Service PADI en DAN certificaten om als instructeur trainingen te verzorgen.

 


 

Opsomming van onze diensten

Safety:

 • Evenementen beveiliging
 • Object beveiliging
 • Persoonsbegeleiding
 • Hondengeleiders
 • Transportbegeleiding
 • Waterbeveiliging
 • Tevens verzorgen wij First AID opleiding

Diving:

 • Het organiseren van duiktrips
 • Duik opleidingen
 • Waterbeveiliging

Events:

 • Het bemiddelen bij het organiseren van evenementen