Dog Security

Voor de beveiliging van uw evenement, of dit nu een meerdaags festival, beurs of Congres is, kunt u bij ons terecht. Wij hebben ruime ervaring in de beveiliging van zowel grootschalige als de wat kleinere evenementen. Natuurlijk kunnen wij ook de gehele beveiliging van uw evenement voor onze rekening nemen en zijn wij niet alleen gebonden aan beveiliging met honden.

 

Bewaking met honden tijdens de showdag
Het is financieel niet rendabel om elke meter van de buitengrens van uw evenemententerrein tijdens de showdag continu te bewaken door middel van een camerasysteem of beveiligingsbeambten. Daarom maken veel organisatoren gebruik van hondengeleiders om de buitengrenzen van hun evenemententerrein te beveiligen. Onze hondengeleiders zijn actief aanwezig op de risicovolle plekken waar ongenode gasten de hekkenlijn over zouden kunnen klimmen. Het aanwezig zijn met de hond schrikt de meeste hekkenklimmers al af. En uiteraard grijpen wij op een correcte wijze in wanneer er toch personen proberen op illegale wijze het terrein te betreden. Vanwege onze flexibiliteit, zijn we ook in staat om bij te springen bij calamiteiten, waarbij een extra stukje zekerheid gewenst is. En een beveiliger met hond straalt een zekere mate van preventie uit. Onze hondengeleiders zijn ook in staat om tijdens incidenten op een gepaste wijze in te grijpen.

 

Nachtbewaking tijdens (opbouw en afbreken van) het evenement
Op het moment dat de eerste waardevolle spullen op uw evenemententerrein staan ontkomt u er niet aan dat er ’s nachts beveiliging aanwezig is. Een beveiliger met hond is dan beter in staat om het terrein te bewaken dan een beveiliger zonder hond. De hond schrikt de gemiddelde kwaadwillende niet alleen af, maar is ook beter in staat om aan zijn geleider aan te geven of er wellicht iemand op of in de buurt van het terrein is, zodat er passende actie ondernomen kan worden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart uw terrein aan onze zorg over kan overdragen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Meer dan alleen beveiligen
Onze hondengeleiders en beveiligers zijn servicegericht. We denken graag met u mee om u op die manier werk uit handen te nemen. We ontzorgen u graag door bijvoorbeeld te zorgen dat uw portofoons en elektrisch gereedschap weer klaar zijn voor een dag gebruik en dat u bij aankomst niet eerst nog koffie hoeft te zetten. En mochten er calamiteiten ontstaan als storm en/of hevige regenval en we kunnen problemen direct voor u oplossen dan doen we dat natuurlijk voor u. In situaties waarbij geen eenduidige oplossing is, nemen we natuurlijk altijd eerst contact op met u als opdrachtgever voordat we een beslissing nemen.

Van al onze werkzaamheden en bevindingen zijn na afloop altijd rapportages beschikbaar zodat u altijd na kunt gaan wat er tijdens de inzet van onze beveiligers gebeurd is.